Zapraszamy do składania ofert w ramach:
ZAPYTANIE OFERTOWE nr 27/2025/ZAP/ABM/UŁA z dnia 14.05.2025 r. na wybór Wykonawców do świadczenia usług cateringowych podczas realizacji zajęć stacjonarnych w Uczelni Łazarskiego dla słuchaczy drugiej edycji dwusemestralnych studiów Szpitalna ocena technologii medycznych – HB HTA oraz uzupełniająco słuchaczy pierwszej edycji dwusemestralnych studiów Szpitalna ocena technologii medycznych – HB HTA
Zamówienie realizowane jest w ramach projektu pn. „Kompetencje na rzecz rozwoju innowacyjnego sektora ochrony zdrowia. Innowacje i technologie kluczem do wzrostu wartości zdrowotnej i budowy zrównoważonego systemu” (dalej projekt) realizowanego przez Uczelnię Łazarskiego na podstawie umowy o dofinansowanie nr 2023/ABM/06/00010 – 00. Projekt finansowany ze środków budżetu państwa przez Agencję Badań Medycznych w ramach konkursu NR ABM/2023/6 na opracowanie i realizacja autorskiego programu studiów podyplomowych z zakresu nauk biomedycznych.
Niniejsze postępowanie prowadzone jest z zachowaniem trybu konkurencyjnego w ramach procedury rozeznania rynku, zgodnie z warunkami określonymi w Regulaminie konkursu nr ABM/2023/6 na opracowanie i realizację autorskiego programu studiów podyplomowych z zakresu nauk biomedycznych oraz Umowie nr 2023/ABM/06/00010 – 00 o dofinansowanie Projektu pn. Kompetencje na rzecz rozwoju innowacyjnego sektora ochrony zdrowia. Innowacje i technologie kluczem do wzrostu wartości zdrowotnej i budowy zrównoważonego systemu.
Postępowanie prowadzone jest z uwzględnieniem: zasady zachowania uczciwej konkurencji, przejrzystości oraz równego traktowania Wykonawców, proporcjonalności oraz przy braku konfliktu interesów.
Postępowanie nie jest prowadzone w oparciu o ustawę z dnia 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych, w związku z czym nie jest możliwe stosowanie środków odwoławczych określonych w ustawie.
PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA:
- Przedmiotem zamówienia jest wybór Wykonawców do świadczenia usług cateringowych podczas realizacji zajęć stacjonarnych w Uczelni Łazarskiego dla słuchaczy pierwszej edycji dwusemestralnych studiów Szpitalna ocena technologii medycznych – HB HTA (dalej: studia HB HTA II edycja) oraz uzupełniająco słuchaczy pierwszej edycji dwusemestralnych studiów Szpitalna ocena technologii medycznych – HB HTA (dalej: studia HB HTA I edycja). Zamówienie realizowane w częściach:
- Część A przedmiotu zamówienia: świadczenie usług cateringowych podczas realizacji zajęć stacjonarnych w Uczelni Łazarskiego dla słuchaczy drugiej edycji dwusemestralnych studiów Szpitalna ocena technologii medycznych – HB HTA
- Część B przedmiotu zamówienia: świadczenie usług cateringowych podczas realizacji zajęć stacjonarnych w Uczelni Łazarskiego dla słuchaczy pierwszej edycji dwusemestralnych studiów Szpitalna ocena technologii medycznych – HB HTA (zamówienie uzupełniające)
- Przedmiot niniejszego zamówienia obejmuje:
- dla części A przedmiotu zamówienia:
- dla części B przedmiotu zamówienia:
przygotowanie i dostarczenie wyżywienia obejmującego przerwę kawową dla 30 uczestników studiów HB HTA II edycja w każdym z 16 dni zajęć stacjonarnych (zjazdy weekendowe: sobota i niedziela), każdy dzień szkoleniowy wymaga przygotowania i dostarczenia cateringu obejmującego: przerwę kawową całodzienną (trwająca w każdym dniu zjazdowym 7 godzin zegarowych) = 16 dni zjazdowych x 30 osoby = 480 uczestnikodni cateringu.
przygotowanie i dostarczenie wyżywienia obejmującego przerwę kawową dla 30 uczestników studiów HB HTA I edycja w 1 dniu zajęć stacjonarnych (zjazdy weekendowe: sobota i niedziela), dzień szkoleniowy wymaga przygotowania i dostarczenia cateringu obejmującego: przerwę kawową całodzienną (trwająca w każdym dniu zjazdowym 7 godzin zegarowych) = 1 dzień zjazdowy x 30 osoby = 30 uczestnikodni cateringu.
Pełny opis przedmiotu zamówienia, warunków udziału w postępowaniu, kryteriów oceny ofert oraz pozostałych wymagań znajduje się w treści Zapytania ofertowego nr 27/2025/ZAP/ABM/UŁA z dnia 14.05.2025 r. oraz załącznikach. Dokumenty zapytania zamieszczone poniżej do pobrania i odczytu.
TERMIN I SPOSÓB ZŁOŻENIA OFERTY:
- Oferty muszą zostać złożone do końca dnia 21.05.2025 r. (środa).
- Oferty można składać: pocztą e-mail w pliku zabezpieczonym przed edycją np. pdf na wskazany adres e-mail: projekty@lazarski.edu.pl; prosimy oznaczyć ofertę w tytule wiadomości znakiem sprawy: Zapytanie ofertowe nr 27/2025/ZAP/ABM/UŁA
- Wykonawca przed terminem składania ofert ma prawo do wprowadzenia zmian lub wycofania oferty poprzez pisemne powiadomienie drogą opisaną dla składania ofert oraz dodatkowo oznaczone słowami ZMIANA lub WYCOFANIE.
- Oferty złożone po terminie nie będą rozpatrywane.
Osobami uprawnionymi do kontaktu z Wykonawcami są:
- Magdalena Machnicka; tel. (+ 48) 22 54 35 413; email: magdalena.machnicka@lazarski.edu.pl,
- Viki Kuklińska; tel. (+48) 22 54 35 416; email: viki.kuklinska@lazarski.edu.pl,
- Bartosz Osmola; tel. (+48) 22 54 35 411; email: bartosz.osmola@lazarski.edu.pl.
DOKUMENTY POSTĘPOWANIA:
ZAPYTANIE OFERTOWE nr 27/2025/ZAP/ABM/UŁA z dnia 14.05.2025 r.
Załącznik nr 1 Formularz ofertowy
Rozstrzygnięcie postępowania
Informujemy, iż w dniu 22.05.2025 r. Komisja oceny ofert dokonała rozstrzygnięcia postępowania o udzielenie zamówienia w ramach Zapytania ofertowego nr 27/2025/ZAP/ABM/UŁA z dnia 14.05.2025 r.
W wyniku przeprowadzonego postępowania Zamawiający po weryfikacji spełnienia warunków udziału w postępowaniu oraz uwzględnieniu kryteriów oceny ofert uznał za najkorzystniejsze dla danych części przedmiotu zamówienia:
- dla części A ofertę złożoną przez MULTI Paweł Kaczmarczyk, oferta uzyskała 100 punktów, cena oferty: 63,72 zł za jeden uczestnikodzień cateringu,
- dla części B ofertę złożoną przez Andrzej Mendra A.M. GASTRO, oferta uzyskała 100 punktów, cena oferty: 67 zł za jeden uczestnikodzień cateringu.
Realizacja zamówienia przez wyłonionych Wykonawców uzależniona jest od zawarcia umów. Wybrany Wykonawca spełnił wszystkie warunki udziału w postępowaniu oraz uzyskał najwyższą punktację według kryteriów oceny ofert określonych w postępowaniu.
Lista ofert złożonych w odpowiedzi na Zapytanie ofertowe nr 27/2025/ZAP/ABM/UŁA zgodnie z uzyskaną punktacją w ramach kryteriów oceny ofert dla części:
- Część A:
- MULTI Paweł Kaczmarczyk, uzyskała 100 pkt, cena całkowita oferty za jeden uczestnikodzień cateringu 63,72 zł
- Andrzej Mendra A.M. GASTRO, uzyskała 95,10 pkt, cena całkowita oferty za jeden uczestnikodzień cateringu 67,00 zł
- Słodycz Wiesław Człowiński, uzyskała 80,66 pkt, cena całkowita oferty za jeden uczestnikodzień cateringu 79,00 zł
- Bracia Pietrzak Spółka Jawna, uzyskała 71,60 pkt, cena całkowita oferty za jeden uczestnikodzień cateringu 89,00 zł
- Część B:
- Andrzej Mendra A.M. GASTRO, uzyskała 100 pkt, cena całkowita oferty za jeden uczestnikodzień cateringu 67,00 zł
- MULTI Paweł Kaczmarczyk, uzyskała 97,10 pkt, cena całkowita oferty za jeden uczestnikodzień cateringu 69,00 zł
- Słodycz Wiesław Człowiński, uzyskała 84,81 pkt, cena całkowita oferty za jeden uczestnikodzień cateringu 79,00 zł
- Bracia Pietrzak Spółka Jawna, uzyskała 75,28 pkt, cena całkowita oferty za jeden uczestnikodzień cateringu 89,00 zł