Zapytanie ofertowe nr 6/2024/ZAP/ABM/UŁA z dnia 21.08.2024 r.

Zapraszamy do składania ofert w ramach: 

ZAPYTANIE OFERTOWE nr 6/2024/ZAP/ABM/UŁA z dnia 21.08.2024 r. 

na wybór Wykonawcy do świadczenia usług cateringowych podczas realizacji zajęć stacjonarnych w Uczelni Łazarskiego dla słuchaczy pierwszej edycji czterosemestralnych studiów MBA Healthcare Innovation&Technology – MBA HIT oraz słuchaczy pierwszej edycji dwusemestralnych studiów Szpitalna ocena technologii medycznych – HB HTA

Zamówienie realizowane jest w ramach projektu pn. „Kompetencje na rzecz rozwoju innowacyjnego sektora ochrony zdrowia. Innowacje i technologie kluczem do wzrostu wartości zdrowotnej i budowy zrównoważonego systemu” (dalej projekt) realizowanego przez Uczelnię Łazarskiego na podstawie umowy o dofinansowanie nr 2023/ABM/06/00010 – 00. Projekt finansowany ze środków budżetu państwa przez Agencję Badań Medycznych w ramach konkursu NR ABM/2023/6 na opracowanie i realizacja autorskiego programu studiów podyplomowych z zakresu nauk biomedycznych. 

Niniejsze postępowanie prowadzone jest z zachowaniem trybu konkurencyjnego w ramach procedury rozeznania rynku, zgodnie z warunkami określonymi w Regulaminie konkursu nr ABM/2023/6 na opracowanie i realizację autorskiego programu studiów podyplomowych z zakresu nauk biomedycznych oraz Umowie nr 2023/ABM/06/00010 – 00 o dofinansowanie Projektu pn. Kompetencje na rzecz rozwoju innowacyjnego sektora ochrony zdrowia. Innowacje i technologie kluczem do wzrostu wartości zdrowotnej i budowy zrównoważonego systemu. 

Postępowanie prowadzone jest z uwzględnieniem: zasady zachowania uczciwej konkurencji, przejrzystości oraz równego traktowania Wykonawców, proporcjonalności oraz przy braku konfliktu interesów. 

Postępowanie nie jest prowadzone w oparciu o ustawę z dnia 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych, w związku z czym nie jest możliwe stosowanie środków odwoławczych określonych w ustawie.

PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA: 

  1. Przedmiotem zamówienia jest wybór Wykonawcy do świadczenia usług cateringowych podczas realizacji zajęć stacjonarnych w Uczelni Łazarskiego dla słuchaczy pierwszej edycji czterosemestralnych studiów MBA Healthcare Innovation&Technology – MBA HIT (dalej: studia MBA HIT), oraz słuchaczy pierwszej edycji dwusemestralnych studiów Szpitalna ocena technologii medycznych – HB HTA (dalej: studia HB HTA). Zamówienie realizowane w częściach: 
    1. Część A przedmiotu zamówienia: świadczenie usług cateringowych podczas realizacji zajęć stacjonarnych w Uczelni Łazarskiego dla słuchaczy pierwszej edycji czterosemestralnych studiów MBA Healthcare Innovation&Technology – MBA HIT (Zamówienie uzupełniające, z uwagi na zwiększenie liczby zjazdów stacjonarnych w ramach studiów MBA Healthcare Innovation&Technology – MBA HIT)
    2. Część B przedmiotu zamówienia: świadczenie usług cateringowych podczas realizacji zajęć stacjonarnych w Uczelni Łazarskiego dla słuchaczy pierwszej edycji dwusemestralnych studiów Szpitalna ocena technologii medycznych – HB HTA
  2. Przedmiot niniejszego zamówienia obejmuje: 
    1. dla części A przedmiotu zamówienia: przygotowanie i dostarczenie wyżywienia obejmującego przerwę kawową dla 32 uczestników studiów MBA w każdym z 8 dni zajęć stacjonarnych (zjazdy weekendowe: sobota i niedziela), każdy dzień szkoleniowy wymaga przygotowania i dostarczenia cateringu obejmującego: przerwę kawową całodzienną (trwająca w każdym dniu zjazdowym 7 godzin zegarowych) = 8 dni zjazdowych x 32 osoby = 256 uczestnikodni cateringu. 
    2. dla części B przedmiotu zamówienia: przygotowanie i dostarczenie wyżywienia obejmującego przerwę kawową dla 30 uczestników studiów MBA w każdym z 16 dni zajęć stacjonarnych (zjazdy weekendowe: sobota i niedziela), każdy dzień szkoleniowy wymaga przygotowania i dostarczenia cateringu obejmującego: przerwę kawową całodzienną (trwająca w każdym dniu zjazdowym 7 godzin zegarowych) = 16 dni zjazdowe x 30 osoby = 480 uczestnikodni cateringu. 

Pełny opis przedmiotu zamówienia, warunków udziału w postępowaniu, kryteriów oceny ofert oraz pozostałych wymagań znajduje się w treści Zapytania ofertowego nr 6/2024/ZAP/ABM/UŁA z dnia 21.08.2024 r. oraz załącznikach. Dokumenty zapytania zamieszczone poniżej do pobrania i odczytu.  

TERMIN I SPOSÓB ZŁOŻENIA OFERTY: 

  1. Oferty muszą zostać złożone do końca dnia 29.08.2024 r. (czwartek). 
  2. Oferty można składać: pocztą e-mail w pliku zabezpieczonym przed edycją np. pdf na wskazany adres e-mail: projekty@lazarski.edu.pl; prosimy oznaczyć ofertę w tytule wiadomości znakiem sprawy: Zapytanie ofertowe nr 6/2024/ZAP/ABM/UŁA
  3. Wykonawca przed terminem składania ofert ma prawo do wprowadzenia zmian lub wycofania oferty poprzez pisemne powiadomienie drogą opisaną dla składania ofert oraz dodatkowo oznaczone słowami ZMIANA lub WYCOFANIE. 
  4. Oferty złożone po terminie nie będą rozpatrywane. 

INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE:

W trakcie trwania postępowania możliwe jest zadawanie pytań przez Wykonawców. Pytania można zadawać wyłącznie za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres projekty@lazarski.edu.pl. Zamawiający udziela odpowiedzi za pośrednictwem poczty elektronicznej. 

Osobami uprawnionymi do kontaktu z Wykonawcami są: 

DOKUMENTY POSTĘPOWANIA:

ZAPYTANIE OFERTOWE nr 6/2024/ZAP/ABM/UŁA z dnia 21.08.2024 r.

Załącznik nr 1 Formularz ofertowy 

ROZSTRZYGNIĘCIE POSTĘPOWANIA:

Informujemy, iż w dniu 02.09.2024 r. Komisja oceny ofert dokonała rozstrzygnięcia postępowania o udzielenie zamówienia w ramach Zapytania ofertowego nr 6/2024/ZAP/ABM/UŁA z dnia 21.08.2024 r.

W wyniku przeprowadzonego postępowania Zamawiający po weryfikacji spełnienia warunków udziału w postępowaniu oraz uwzględnieniu kryteriów oceny ofert uznał: 

1) za najkorzystniejszą dla realizacji przedmiotu zamówienia  w ramach części A ofertę złożoną przez Catering Blue TOMASZ MAKAĆ-MIKOŁAJCZYK – oferta uzyskała 100 pkt.

2) za najkorzystniejszą dla realizacji przedmiotu zamówienia  w ramach części B ofertę złożoną przez Andrzej Mendra A.M. GASTRO – oferta uzyskała 100 pkt.

Realizacja zamówień przez wyłonionych Wykonawców uzależniona jest od zawarcia umów. Wybrani Wykonawcy spełnili wszystkie warunki udziału w postępowaniu oraz uzyskali najwyższą punktację według kryteriów oceny ofert określonych w postępowaniu.

 Lista ofert złożonych w odpowiedzi na Zapytanie ofertowe nr 6/2024/ZAP/ABM/UŁA zgodnie z uzyskaną punktacją w ramach kryteriów oceny ofert dla danych części zamówienia: 

Cześć A:  

  1. Catering Blue TOMASZ MAKAĆ-MIKOŁAJCZYK, uzyskała 100 pkt, cena całkowita oferty za jeden uczestnikodzień cateringu 35,70 zł 
  2. Andrzej Mendra A.M. GASTRO, uzyskała 68,65 pkt, cena całkowita oferty za jeden uczestnikodzień cateringu 52,00 zł
  3. Speed Catering Karolina Jóźwiak, uzyskała 44,68 pkt, cena całkowita oferty za jeden uczestnikodzień cateringu 79,90 zł
  4. Bracia Pietrzak Spółka Jawna, uzyskała 42,00 pkt, cena całkowita oferty za jeden uczestnikodzień cateringu 85 zł

Cześć B:  

  1. Andrzej Mendra A.M. GASTRO, uzyskała 100 pkt, cena całkowita oferty za jeden uczestnikodzień cateringu 52,00 zł 
  2. Catering Blue TOMASZ MAKAĆ-MIKOŁAJCZYK, uzyskała 75,91 pkt, cena całkowita oferty za jeden uczestnikodzień cateringu 68,50 zł
  3. Speed Catering Karolina Jóźwiak, uzyskała 65,08 pkt, cena całkowita oferty za jeden uczestnikodzień cateringu 79,90 zł
  4. Bracia Pietrzak Spółka Jawna, uzyskała 61,18 pkt, cena całkowita oferty za jeden uczestnikodzień cateringu 85,00 zł

Protokół z dn. 02.09.2024 z postępowania ofertowego 6'2024'ZAP'ABM'UŁA

Strona internetowa projektu pn. „Kompetencje na rzecz rozwoju innowacyjnego sektora ochrony zdrowia. Innowacje i technologie kluczem do wzrostu wartości zdrowotnej i budowy zrównoważonego systemu”

1. miejsce
w rankingu dziennika Rzeczpospolita

 

Jesteśmy ośrodkiem naukowo dydaktycznym, który umiejętnie łączy innowacyjne standardy edukacji z tradycyjnymi celami kształcenia.

Budujemy społeczność opartą na zdobywaniu wiedzy od najznakomitszych mistrzów. Grono naszych wykładowców to wybitni eksperci w dziedzinie ekonomii, polityki, lotnictwa i prawa!

Studiuj i ucz się od najlepszych!

 

Poznaj bliżej ofertę Wydz. Prawa i Administracji UŁa

Pozytywna akredytacja PKA
dla kierunku lekarskiego!

 

Jesteśmy ośrodkiem naukowo dydaktycznym, który umiejętnie łączy innowacyjne standardy edukacji z tradycyjnymi celami kształcenia.

Budujemy społeczność opartą na zdobywaniu wiedzy od najznakomitszych mistrzów. Grono naszych wykładowców to wybitni eksperci w dziedzinie ekonomii, polityki, lotnictwa i prawa!

Studiuj i ucz się od najlepszych!

 

Poznaj bliżej nasz kierunek Lekarski

Lider
w kategorii edukacja biznesu!

 

Jesteśmy ośrodkiem naukowo dydaktycznym, który umiejętnie łączy innowacyjne standardy edukacji z tradycyjnymi celami kształcenia.

Budujemy społeczność opartą na zdobywaniu wiedzy od najznakomitszych mistrzów. Grono naszych wykładowców to wybitni eksperci w dziedzinie ekonomii, polityki, lotnictwa i prawa!

Studiuj i ucz się od najlepszych!

 

Poznaj bliżej ofertę Wydz. Ekonomii i Zarządzania