Zapraszamy do składania ofert w ramach:
ZAPYTANIE OFERTOWE nr 6/2024/ZAP/ABM/UŁA z dnia 21.08.2024 r.
na wybór Wykonawcy do świadczenia usług cateringowych podczas realizacji zajęć stacjonarnych w Uczelni Łazarskiego dla słuchaczy pierwszej edycji czterosemestralnych studiów MBA Healthcare Innovation&Technology – MBA HIT oraz słuchaczy pierwszej edycji dwusemestralnych studiów Szpitalna ocena technologii medycznych – HB HTA
Zamówienie realizowane jest w ramach projektu pn. „Kompetencje na rzecz rozwoju innowacyjnego sektora ochrony zdrowia. Innowacje i technologie kluczem do wzrostu wartości zdrowotnej i budowy zrównoważonego systemu” (dalej projekt) realizowanego przez Uczelnię Łazarskiego na podstawie umowy o dofinansowanie nr 2023/ABM/06/00010 – 00. Projekt finansowany ze środków budżetu państwa przez Agencję Badań Medycznych w ramach konkursu NR ABM/2023/6 na opracowanie i realizacja autorskiego programu studiów podyplomowych z zakresu nauk biomedycznych.
Niniejsze postępowanie prowadzone jest z zachowaniem trybu konkurencyjnego w ramach procedury rozeznania rynku, zgodnie z warunkami określonymi w Regulaminie konkursu nr ABM/2023/6 na opracowanie i realizację autorskiego programu studiów podyplomowych z zakresu nauk biomedycznych oraz Umowie nr 2023/ABM/06/00010 – 00 o dofinansowanie Projektu pn. Kompetencje na rzecz rozwoju innowacyjnego sektora ochrony zdrowia. Innowacje i technologie kluczem do wzrostu wartości zdrowotnej i budowy zrównoważonego systemu.
Postępowanie prowadzone jest z uwzględnieniem: zasady zachowania uczciwej konkurencji, przejrzystości oraz równego traktowania Wykonawców, proporcjonalności oraz przy braku konfliktu interesów.
Postępowanie nie jest prowadzone w oparciu o ustawę z dnia 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych, w związku z czym nie jest możliwe stosowanie środków odwoławczych określonych w ustawie.
PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA:
- Przedmiotem zamówienia jest wybór Wykonawcy do świadczenia usług cateringowych podczas realizacji zajęć stacjonarnych w Uczelni Łazarskiego dla słuchaczy pierwszej edycji czterosemestralnych studiów MBA Healthcare Innovation&Technology – MBA HIT (dalej: studia MBA HIT), oraz słuchaczy pierwszej edycji dwusemestralnych studiów Szpitalna ocena technologii medycznych – HB HTA (dalej: studia HB HTA). Zamówienie realizowane w częściach:
- Część A przedmiotu zamówienia: świadczenie usług cateringowych podczas realizacji zajęć stacjonarnych w Uczelni Łazarskiego dla słuchaczy pierwszej edycji czterosemestralnych studiów MBA Healthcare Innovation&Technology – MBA HIT (Zamówienie uzupełniające, z uwagi na zwiększenie liczby zjazdów stacjonarnych w ramach studiów MBA Healthcare Innovation&Technology – MBA HIT)
- Część B przedmiotu zamówienia: świadczenie usług cateringowych podczas realizacji zajęć stacjonarnych w Uczelni Łazarskiego dla słuchaczy pierwszej edycji dwusemestralnych studiów Szpitalna ocena technologii medycznych – HB HTA
- Przedmiot niniejszego zamówienia obejmuje:
- dla części A przedmiotu zamówienia: przygotowanie i dostarczenie wyżywienia obejmującego przerwę kawową dla 32 uczestników studiów MBA w każdym z 8 dni zajęć stacjonarnych (zjazdy weekendowe: sobota i niedziela), każdy dzień szkoleniowy wymaga przygotowania i dostarczenia cateringu obejmującego: przerwę kawową całodzienną (trwająca w każdym dniu zjazdowym 7 godzin zegarowych) = 8 dni zjazdowych x 32 osoby = 256 uczestnikodni cateringu.
- dla części B przedmiotu zamówienia: przygotowanie i dostarczenie wyżywienia obejmującego przerwę kawową dla 30 uczestników studiów MBA w każdym z 16 dni zajęć stacjonarnych (zjazdy weekendowe: sobota i niedziela), każdy dzień szkoleniowy wymaga przygotowania i dostarczenia cateringu obejmującego: przerwę kawową całodzienną (trwająca w każdym dniu zjazdowym 7 godzin zegarowych) = 16 dni zjazdowe x 30 osoby = 480 uczestnikodni cateringu.
Pełny opis przedmiotu zamówienia, warunków udziału w postępowaniu, kryteriów oceny ofert oraz pozostałych wymagań znajduje się w treści Zapytania ofertowego nr 6/2024/ZAP/ABM/UŁA z dnia 21.08.2024 r. oraz załącznikach. Dokumenty zapytania zamieszczone poniżej do pobrania i odczytu.
TERMIN I SPOSÓB ZŁOŻENIA OFERTY:
- Oferty muszą zostać złożone do końca dnia 29.08.2024 r. (czwartek).
- Oferty można składać: pocztą e-mail w pliku zabezpieczonym przed edycją np. pdf na wskazany adres e-mail: projekty@lazarski.edu.pl; prosimy oznaczyć ofertę w tytule wiadomości znakiem sprawy: Zapytanie ofertowe nr 6/2024/ZAP/ABM/UŁA
- Wykonawca przed terminem składania ofert ma prawo do wprowadzenia zmian lub wycofania oferty poprzez pisemne powiadomienie drogą opisaną dla składania ofert oraz dodatkowo oznaczone słowami ZMIANA lub WYCOFANIE.
- Oferty złożone po terminie nie będą rozpatrywane.
INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE:
W trakcie trwania postępowania możliwe jest zadawanie pytań przez Wykonawców. Pytania można zadawać wyłącznie za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres projekty@lazarski.edu.pl. Zamawiający udziela odpowiedzi za pośrednictwem poczty elektronicznej.
Osobami uprawnionymi do kontaktu z Wykonawcami są:
- Magdalena Machnicka; tel. (+ 48) 22 54 35 413; email: m.machnicka@lazarski.edu.pl,
- Viki Kuklińska; tel. (+48) 22 54 35 416; email: v.kuklinska@lazarski.edu.pl,
- Bartosz Osmola; tel. (+48) 22 54 35 411; email: b.osmola@lazarski.edu.pl.
DOKUMENTY POSTĘPOWANIA:
ZAPYTANIE OFERTOWE nr 6/2024/ZAP/ABM/UŁA z dnia 21.08.2024 r.
Załącznik nr 1 Formularz ofertowy
ROZSTRZYGNIĘCIE POSTĘPOWANIA:
Informujemy, iż w dniu 02.09.2024 r. Komisja oceny ofert dokonała rozstrzygnięcia postępowania o udzielenie zamówienia w ramach Zapytania ofertowego nr 6/2024/ZAP/ABM/UŁA z dnia 21.08.2024 r.
W wyniku przeprowadzonego postępowania Zamawiający po weryfikacji spełnienia warunków udziału w postępowaniu oraz uwzględnieniu kryteriów oceny ofert uznał:
1) za najkorzystniejszą dla realizacji przedmiotu zamówienia w ramach części A ofertę złożoną przez Catering Blue TOMASZ MAKAĆ-MIKOŁAJCZYK – oferta uzyskała 100 pkt.
2) za najkorzystniejszą dla realizacji przedmiotu zamówienia w ramach części B ofertę złożoną przez Andrzej Mendra A.M. GASTRO – oferta uzyskała 100 pkt.
Realizacja zamówień przez wyłonionych Wykonawców uzależniona jest od zawarcia umów. Wybrani Wykonawcy spełnili wszystkie warunki udziału w postępowaniu oraz uzyskali najwyższą punktację według kryteriów oceny ofert określonych w postępowaniu.
Lista ofert złożonych w odpowiedzi na Zapytanie ofertowe nr 6/2024/ZAP/ABM/UŁA zgodnie z uzyskaną punktacją w ramach kryteriów oceny ofert dla danych części zamówienia:
Cześć A:
- Catering Blue TOMASZ MAKAĆ-MIKOŁAJCZYK, uzyskała 100 pkt, cena całkowita oferty za jeden uczestnikodzień cateringu 35,70 zł
- Andrzej Mendra A.M. GASTRO, uzyskała 68,65 pkt, cena całkowita oferty za jeden uczestnikodzień cateringu 52,00 zł
- Speed Catering Karolina Jóźwiak, uzyskała 44,68 pkt, cena całkowita oferty za jeden uczestnikodzień cateringu 79,90 zł
- Bracia Pietrzak Spółka Jawna, uzyskała 42,00 pkt, cena całkowita oferty za jeden uczestnikodzień cateringu 85 zł
Cześć B:
- Andrzej Mendra A.M. GASTRO, uzyskała 100 pkt, cena całkowita oferty za jeden uczestnikodzień cateringu 52,00 zł
- Catering Blue TOMASZ MAKAĆ-MIKOŁAJCZYK, uzyskała 75,91 pkt, cena całkowita oferty za jeden uczestnikodzień cateringu 68,50 zł
- Speed Catering Karolina Jóźwiak, uzyskała 65,08 pkt, cena całkowita oferty za jeden uczestnikodzień cateringu 79,90 zł
- Bracia Pietrzak Spółka Jawna, uzyskała 61,18 pkt, cena całkowita oferty za jeden uczestnikodzień cateringu 85,00 zł
Protokół z dn. 02.09.2024 z postępowania ofertowego 6'2024'ZAP'ABM'UŁA