Publikacja: | Aktualności /

Uczelnia Łazarskiego poszukuje firmy, która świadczyć będzie na miejscu usługi gastronomiczne dla studentów, pracowników i gości.

Warunki wynajmu:

1. Powierzchnia - 248m²,  na którą składają się:

  • część kuchenna - 90m² 
  • część konsumpcyjna - 158m²  na 80 miejsc siedzących

2. Stołówka powinna być czynna w godzinach 8.00–18.00. W wakacje i przerwy semestralne godziny do uzgodnienia.

3. Posiłki powinny być przygotowywane na miejscu. Stołówka oferować powinna śniadania oraz obiady, w tym: zupy i dania mięsne, rybne oraz wegetariańskie o dużym urozmaiceniu oraz dodatki: surówki, sałatki, desery, napoje zimne i gorące.

4. Istnieje możliwość organizacji dodatkowego cateringu na potrzeby wydarzeń odbywających się na Uczelni (np. konferencje, spotkania, święta).

5. Cena najmu:

  • powierzchnia - do uzgodnienia
  • dodatkowe opłaty za media: woda i energia elektryczna wg zużycia (podliczniki), telefon wg bilingów, refakturowane na podstawie faktur od dostawców mediów.

6. Składanie ofert: